Jump to content


Photo

A "How-To" for LGW

FAQ How-To

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#21 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 02 July 2012 - 11:44 AM

I've noticed that if I do a copy/paste of text from certain websites (especially TSN), the text is shrunken to 8 point. Default on this site is 14 point, correct?

"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#22 dragonballgtz

dragonballgtz

    Yu-Gi-HOE

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,468 posts

Posted 02 July 2012 - 12:44 PM

I keep getting an error about posting to fast when trying to make posts. I have to wait 2 hours I think now before I respond to a post.

#23 esteef

esteef

    Legend

  • HoF Booster
  • 8,874 posts

Posted 13 July 2012 - 05:22 PM

Minor request:

Can we move the more commonly used smileys (like the LOL one) all the way to the left (or first group) so they're easier to find? For example, you have to click the right arrow 3 or 4 times to get to the LOL smiley. My fingers are tired! :tounge:

Thanks fer listenin',
esteef
"The Wings haven't won a Cup without Darren McCarty since 1955."

#24 Matt

Matt

    D<[[[| x11

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,083 posts
  • Location:Royal Oak, MI

Posted 15 July 2012 - 02:26 PM

I've noticed that if I do a copy/paste of text from certain websites (especially TSN), the text is shrunken to 8 point. Default on this site is 14 point, correct?


The new editor also attempts to copy over the styling code that's associated with the text you copy/paste from a different web site. The byproduct of this, at times, is that the pasted content displays smaller because the code present on the original site conflicts with what is set here (like the default text size).

I keep getting an error about posting to fast when trying to make posts. I have to wait 2 hours I think now before I respond to a post.


There are no restrictions or flood control settings applied to your account or your member group, so I'm not sure what's causing the issue.

Minor request:

Can we move the more commonly used smileys (like the LOL one) all the way to the left (or first group) so they're easier to find? For example, you have to click the right arrow 3 or 4 times to get to the LOL smiley. My fingers are tired! :tounge:

Thanks fer listenin',
esteef


The :lol: emoticon should be at the front of the list now. Conversely, you can also write in the BB Code for that emoticon by entering the following:

<img src='http://www.letsgowings.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.png' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' />


#25 esteef

esteef

    Legend

  • HoF Booster
  • 8,874 posts

Posted 18 July 2012 - 12:08 PM

Thanks Matt! :dance:

esteef
"The Wings haven't won a Cup without Darren McCarty since 1955."

#26 Seraph

Seraph

    1st Line All-Star

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,151 posts
  • Location:Detroit, MI

Posted 20 September 2012 - 09:06 PM

Is there a way to change your username? I see there is an option to see prior names but I'm not finding a way to do it through the settings.

Formerly known as The Nephilim.

QUOTE (Amberoonie)
Babs sure hurries himself into the presser, sits down, and f*cks up a bottle of water like no one in the room has had any for days.


#27 Jedi

Jedi

    I used to be a spy...

  • HoF Booster Mod
  • 9,821 posts
  • Location:Dallas

Posted 21 September 2012 - 08:08 AM

Is there a way to change your username? I see there is an option to see prior names but I'm not finding a way to do it through the settings.

Yes, though only an Admin can do so. PM Matt with your request, and he can take care of it for you.

burnnotice2.png
Covert Ops has its perks. You travel, make your own hours, and expense most of your meals.
The downside? Lots of people want you dead...


#28 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 29 December 2012 - 08:00 AM

What's up with the sudden appearance of different "templates", depending on what you're trying ti do?


"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#29 haroldsnepsts

haroldsnepsts

    "Classy"

  • HoF Booster Mod
  • 17,154 posts

Posted 29 December 2012 - 12:01 PM

I know there's been issues copying and pasting from sites, but now when quoting posts, the quote tags don't even appear.  The quoted post is indented and seems to work still, but it's a little hard to keep track of since there's no "[/quote]" tag.

 

It seems like a recent development.  Not sure if that's the way it's gonna stay or if it's a glitch. 



#30 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 29 December 2012 - 07:38 PM

The copy/paste issue seems to be mostly with TSN; sometimes it's alright, other times it's the "long grey line".

I noticed the "quote tag" issue today, but after I did the link/quote for the Glendale story is was fine...that time.

The "template problem" seems to be only when you're not logged in. Before, you could "guest' and the screens were the same in appearance as when you were logged in. Now, so much.

What's with the small blue box with the question mark inside of it next to the "post number"? I think this just showed up.

Also a lot of these:

 

 

Not Found

The requested URL /ads/forums/adsense-sky.html was not found on this server.

Apache/2.2 Server at www.letsgowings.com Port 80

Edited by cusimano_brothers, 29 December 2012 - 07:48 PM.

"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#31 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 03 January 2013 - 08:31 AM

Something new has appeared:

 

 

 

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2 Server at www.letsgowings.com Port 80

"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#32 rrasco

rrasco

    Hall-of-Famer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,122 posts
  • Location:Texas

Posted 20 March 2013 - 02:15 PM

What's the difference between the 'injured' tags and the red 'injured' label that appears next to topics?  How do I use the red one?  Or can I not?


Kronwalled.net - Keep Yer Head up Kid


#33 Matt

Matt

    D<[[[| x11

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,083 posts
  • Location:Royal Oak, MI

Posted 02 April 2013 - 03:40 PM

hat's the difference between the 'injured' tags and the red 'injured' label that appears next to topics?  How do I use the red one?  Or can I not?

 

The red "injured" prefix on a topic has to be assigned by an admin/mod or a designated user group (which is usually secondary and not publicly viewable). The tags are just what you say they are -- the ability to add them is designated by member groups after a trial run that left it open to anyone (and all that resulted in was mass tag chaos.)



#34 wingsfan4795

wingsfan4795

    1st Line All-Star

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Location:Libertyville Illinois

Posted 26 April 2013 - 08:32 PM

I get an error message every time I try to "like" a post. Has anyone else experienced this?


Good rule of thumb is always take an octopus everywhere. Better to have one and not need it than find yourself thinking, "Damn, I wish I had that octopus".

 

-Buppy


#35 wingsfan4795

wingsfan4795

    1st Line All-Star

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Location:Libertyville Illinois

Posted 28 April 2013 - 02:42 PM

Figured it out

Good rule of thumb is always take an octopus everywhere. Better to have one and not need it than find yourself thinking, "Damn, I wish I had that octopus".

 

-Buppy


#36 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 12 December 2013 - 07:52 AM

Was there a recent update?

Did Poll get neutered?

I notice, in the last week or so, that when I want to add a reply, it takes multiple (i.e., way top many)  clicks in the "Reply to this topic" box in order for me to start typing.


"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#37 Matt

Matt

    D<[[[| x11

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,083 posts
  • Location:Royal Oak, MI

Posted 17 December 2013 - 01:25 PM

There was a maintenance update performed on the site a little over a week ago. Have you tried refreshing your browser cache? (Ctrl + F5)



#38 GMRwings1983

GMRwings1983

    The Killer is Me

  • Silver Booster
  • 20,965 posts
  • Location:Jerkwater, USA

Posted 21 December 2013 - 01:51 PM

How do we embed youtube videos?

 

I used to just paste the link in the post, and it would show up as embedded.  Now it just pastes the link only.  Or does it depend on the link and video?


According to my profile, my reputation is excellent. LOL.

#39 cusimano_brothers

cusimano_brothers

    Legend

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,615 posts
  • Location:Niagara Falls, ON

Posted 24 December 2013 - 01:20 PM

I'll have a go:

At the very top, third icon from the left is a green box; dragging the cursor over it tells you it's "Special BBCode".

Click on it, then click on "Select" button.

Go down to "Media", then down to the box labelled "Media URL".

Paste the YouTube URL, then click "OK".

Tout finis.


"Mess up tomorrow, don't mess up now".

- Harry James Benson, CBE.


#40 GMRwings1983

GMRwings1983

    The Killer is Me

  • Silver Booster
  • 20,965 posts
  • Location:Jerkwater, USA

Posted 24 December 2013 - 06:11 PM

I'll have a go:

At the very top, third icon from the left is a green box; dragging the cursor over it tells you it's "Special BBCode".

Click on it, then click on "Select" button.

Go down to "Media", then down to the box labelled "Media URL".

Paste the YouTube URL, then click "OK".

Tout finis.

 

Thanks for that.  I would have never figured that out.  

 

The old way was certainly easier.   


According to my profile, my reputation is excellent. LOL.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users